Prijzen Fotobodyart fotokunst op Canvas of HD-metal

De kunstwerken worden in een oplage van maximaal 3
stuks
afgedrukt.
Tegen een beperkte meerprijs is het in vaak mogelijk een unieke afdruk te bestellen.
De prijzen zijn inclusief verzending binnen Nederland


Canvas *

60x90 cm 200 euro
90x120 cm 250 euro

De kunstwerken worden door Herinnering op Linnen afgedrukt hierbij de beschrijving van Herinnering op Linnen.
De kunstwerken worden door "Herinnering op Linnen" haarscherp afgedrukt en met super briljante kleuren. Ons canvas is van een zeer zorgvuldig gekozen kwaliteit. Onze frames zijn gemaakt van duurzaam hout en maar liefst 3 cm dik! Alle gebruikte materialen en inkten zijn milieuvriendelijk en onze doeken worden altijd binnen 4 werkdagen geleverd. De canvasdoeken van Herinneringen Op Linnen worden al jaren als beste getest! Niet voor niets hebben wij al meer dan 4 miljoen foto's op canvas verkocht aan meer dan 1 miljoen tevreden klanten!


HD-metal**

60x90 cm 300 euro
90x120 cm 450 euro

De kunstwerken worden door Herinnering op Linnen afgedrukt hierbij de beschrijving van Herinnering op Linnen.
HD Metal is het mooiste wat wij ooit hebben gezien. HD Metal bestaat uit een dunne plaat aluminium met een coating. Hier brengen we met een speciale techniek jouw afbeelding op aan. Het resultaat is verbluffend!! Haarscherp, megasterk met een nog nooit eerder vertoonde fotokwaliteit. Er kunnen geen krassen op komen en het is watervast dus uitstekend geschikt voor buiten gebruik. De hoogglans uitvoering is dé opvolger voor plexiglas maar dan lichter, sterker, goedkoper en veel briljantere kleuren! De matte versie is dé opvolger voor aluminium of Forex. We leveren altijd een gratis ophangsysteem bij je product met afstandhouder. Hierdoor hangt jouw kunstwerk iets van de muur. HD Metal is ontwikkeld voor galerieën en topfotografen maar nu ook beschikbaar voor jou!


Prijs van een kunstwerk in opdracht

U kunt ook uw geheel eigen Fotobodyart kunstwerk laten maken.
Ik maak dan een aantal kunstwerken van U en afhankelijk van de opdracht kunt u er 1 of meerdere uitkiezen die worden afgedrukt of op USB stick worden geleverd.

Omdat de prijs van een kunstwerk in opdracht onder andere van uw wensen afhankelijk is kunt u mij hiervoor bellen op 06-24 96 37 19


* De kunstwerken worden afgedrukt op zijdeglans canvas en geleverd met ophangsysteem
** De kunstwerken worden afgedrukt op een met coating behandelde dunne aluminiumplaat en worden geleverd met ophangsysteem.

Fotobodyart Fotokunst

Forel 290
3824 LG Amersfoort
The Netherlands
Tel.:06-249 637 19
Contactformulier

Fotobodyart verzamelt geen gebruikersgegevens en legt ook geen gebruikersgegevens vast.