Bos -Fotobodyart naakte fotokunst

Wie kunnen er Fotobodyart model worden ?

In principe kan ook jij model worden bij Fotobodyart, ik werk graag met mensen zoals je ze elke dag overal tegenkomt dus bijvoorbeeld jong, oud dik, dun.

En zoals bijna overal is er hier ook een maar, ik ben niet op zoek naar modellen die zich hebben “geperfectioneerd” met grote tatoeages of door plastische chirurgie (noodzakelijke plastische chirurgie valt hier natuurlijk niet onder).

Voor mij is het belangrijk is dat ik wat ik maak mooi vindt, dat het mij blij maakt en bij “geperfectioneerde” lichamen heb ik daar moeite mee, sorry.

typen icon
usb-c icon
PNG icon

Poseren, hoe gaat dat?

In mijn kunst wil ik graag meer van het model te laten zien dan alleen de mooie buitenkant, daarom is het voor mij belangrijk dat we (voor de Fotoshoot) eerst een gesprek hebben waarbij we elkaar iets beter leren kennen.

Na het gesprek vraag ik het model een verklaring te tekenen waarin staat dat ik de foto’s mag gebruiken om mij kunst te maken (en de kunst te mogen publiceren, exposeren en verkopen enz).

De meeste modellen hadden nog niet eerder (naakt) geposeerd en dan is bloot voor de camera een hele stap.

Dit was, samen met het feit dat ik gratis met de trein kan reizen, een reden om de opnamen in de voor het model vertrouwde thuisomgeving te maken.

Daarna maak ik een aantal totaalopnamen van het model en ook een aantal detail opnamen van het lichaam van het model.

Deze details gebruik ik later vergroot en ingekleurd als voorgrond en achtergrond van het kunstwerk.

monitor icon

De meeste modellen hadden nog niet eerder (naakt) geposeerd en dan is bloot voor de camera een hele stap. Dit was, samen met het feit dat ik gratis met de trein kan reizen, een reden om de opnamen in de voor het model vertrouwde thuisomgeving te maken.

Wat gebeurd er na de fotoshoot?

Na de fotoshoot ga ik van de foto’s de kunstwerken (mijn collages van het naakte lichaam) maken, dit kan wel even duren…

Als ik klaar ben met het maken van de kunstwerken maak ik opnieuw een afspraak met het model waarbij ik laat zien wat ik heb gemaakt.

Ik hoor dan graag wat het model van de kunstwerken vindt en het model kan dan ook een kunstwerk uitkiezen wat ik dan naar haar/hem verstuur.

laptop icon

En dan? En wat als je nog vragen hebt?

Daarna vindt ik het leuk om eens van een model te horen welke reacties hij/zij heeft gehad.
Ook hebben modellen daarna (soms jaren later) nog eens geposeerd.

Als je nog vragen hebt of je wilt aanmelden is kan je het contactformulier gebruiken maar het is wel veel makkelijker om mij te bellen 06-249 637 19 (of je stuurt een bericht met je telefoon nummer en de tijden waarop ik je kan bereiken en ik bel je dan)

Weg Omhoog -Fotobodyart naakte fotokunst