Galerie met voorbeelden van kunst met het mooi bloot lichaam

camer icon

Fotobodyart online Galerie

Ik wil de kunst graag goed laten zien daarom heb ik in deze online galerie een uitsplitsing gemaakt in horizontale (landscape) voorbeelden en in verticale (portret) voorbeelden van de mooie respectvolle naakte Fotobodyart kunst.

Horizontale Fotobodyart kunst (Landscape)

Er is natuurlijk meer mooie Fotobodyart kunst.

Als je een afspraak maakt kan ik je meer mooie kunst van het mooi bloot lichaam laten zien (i.v.m. het Corona virus zijn de mogelijkheden op dit moment wel beperkt).

Je kan hiervoor bellen naar 06-249 637 19 of het contactformulier gebruiken (het contactformulier staat op het tabblad Contact).

camera icon

Verticale Fotobodyart kunst (Portret)

PSD Icon
camera icon

Wil jij ook Fotobodyart model worden?

Naakt poseren is niet zomaar iets en voor bijna alle Fotobodyart modellen was het de eerste keer dat ze bloot poseerden.

Wat fijn dat deze aardige mensen de stap durfden te nemen en nog fijner dat ze daarmee laten zien hoe mooi mensen zijn!

Zoals je hier ziet werk ik niet met professionele modellen omdat ik graag met "echte" mensen werk.

Ik probeer meer dan alleen de mooie buitenkant in mijn kunst te laten zien en als je goed naar mijn kunst kijkt zie je dat elk model op een heel eigen manier heel erg mooi is.

Voor mij is het steeds een belangrijke erkenning als het model blij is met de kunst die ik van hem/haar/hen heb gemaakt (en zelfs na enige tiijd opnieuw wil poseren).

USB-C Icon

Vragen, antwoorden en opmerkingen

  • Wat kost een Fotobodyart kunstwerk?

    Er zijn veel mogelijkheden om een uniek Fotobodyart kunstwerk te verkrijgen daarom is er een aparte Prijzen pagina gemaakt met informatie met een aantal van deze mogelijkheden en prijzen.

    Kies voor meer informatie de prijzen pagina, maar als je als model een gratis kunstwerk wilt ontvangen kies dan Model Info pagina. Je komt dan op de informatie pagina voor modellen op de Fotobodyart.nl site

  • Nu meer ruimte voor opdrachten bij Fotobodyart.

    Mijn hobbytijd als kunstenaar bij Fotobodyart is nu voorbij, ik ben nu "fulltime" kunstenaar. Op dit moment heb ik dus meer tijd voor mijn kunst en daarom heb ik nu meer ruimte voor opdrachten.

Fotobodyart Fotokunst

Forel 290
3824 LG Amersfoort
Nederland
Tel.: 06 249 637 19

@ 2021 Jaap van Eekelen
Plattegrond Fotobodyart