Galerie met Fotobodyart naakte kunst.

  • Bos -Fotobodyart
  • De reis -Fotobodyart
  • Kunstwerk Overgave

Fotobodyart online Galerie

Als je een grotere weergave van een kunstwerk wilt zien hoef je er alleen maar op te klikken. Door op de X linksboven te klikken sluit je de grotere weergave weer, maar dat kan ook door op een ander voorbeeld te klikken je krijgt dan dat vergroot te zien.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van mijn kunst er is dus meer

Wil je meer zien? Maak dan een afspraak dat kan door te bellen naar tel. 06-249 637 19 ,
Je kan ook het Contactformulier gebruiken (te vinden onder het tabblad Contact)

Fotobodyart model worden, kan dat?

Ja dat kan en als je voor Fotobodyart model staat krijg je een kunstwerk waarop jij het naakte model bent. Op dit moment zoek ik vrouwen en stellen (v/v en m/v).
Heb je vragen lees dan eerst de pagina Model Info, die pagina geeft al op veel vragen de antwoorden.
Heb je daarna geen vragen meer en wil jij je gelijk aanmelden als model dan kan je bellen naar 06-249 637 19 we kunnen dan meestal gelijk een afspraak maken.

Wat kost een Fotobodyart kunstwerk?

Er zijn veel mogelijkheden om een uniek Fotobodyart kunstwerk te verkrijgen daarom is er een aparte Prijzen pagina gemaakt met informatie over al deze mogelijkheden en prijzen.

Kies voor meer informatie de prijzen pagina, maar als je als model een gratis kunstwerk wilt ontvangen kies dan Model Info pagina.

Verandering bij Fotobodyart !

Mijn hobbytijd als kunstenaar bij Fotobodyart is nu voorbij, ik ben nu "fulltime" kunstenaar. Op dit moment heb ik dus meer tijd voor mijn kunst en daarom heb ik nu meer ruimte voor opdrachten.

Ook ben ik op zoek naar modellen (v, v/m of v/v).
Bekijk de voorbeelden van mijn kunst en lees mijn Model Info pagina en zie dat jij ook een Fotobodyart model kan zijn/bent.

Fotobodyart Fotokunst

Forel 290
3824 LG Amersfoort
Nederland
Tel.: 06 249 637 19
Contactformulier

Plattegrond Fotobodyart